Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Durak; Sutaşı…

Hatay Sevgi ve Şefkate

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği desteği en ücra çevre okuluna

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı ve yöneticilerinden oluşan bir heyet, Samandağ ilçesi Sutaşı Hacı Hasibe Hüzmeli İlkokulu’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Protokol üyelerinin eşleri eşliğinde okulu ziyaret eden Dernek üyeleri, ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyecek ve kırtasiye yardımında bulundular. Etkinliğe; Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, HSŞMÇK Derneği Başkanı Serpil Öğüt, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Okul Müdürü Mehmet Miçooğulları, dernek üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Ziyarete katlan Gazeteci Hüseyin Zorkun, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük’ün yaptığı konuşmada, eğitime ve ihtiyaç sahibi çocuklara destek olan Dernek üyelerine teşekkür ettiğini bildirdi. Gerçekleşen yardıma ilişkin konuşan Dernek Başkanı Serpil Öğüt de, Dernek olarak eğitim konusunda ciddi çalışmalar yaptıklarına dikkat çekerek, “Her yıl, yardıma muhtaç okul ve çocuklarımıza giyim, kırtasiye ve ayakkabı ve bot yardımı yaparak onların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri de çok mutlu ediyor. Çocuklarımızın eğitimi çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları gerekir. Bizler de kendi çapımızda bu eğitim çalışmalarına katkı veriyoruz. Bu yardımların temininde bize destek olan Çağ Kırtasiye, Naim Burç Manifatura ve Hateks Havlu firmalarına teşekkür deriz” dedi.
Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo ve Okul Müdürü Mehmet Miçooğulları, bu anlamlı yardımı yapan Dernek Başkanı Serpil Öğüt’e bu çalışmasından dolayı teşekkür ederek birer teşekkür plaketi verdiler.
Etkinlik, Okul Aile Birliği tarafından yapılan ikramın ardından, Dernek üyeleri, öğretmen ve öğrencilerin birlikte fotoğraf çektirmesi ile son buldu. -Selvi Günay-