Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim gönüllüsünden

Okula Kütüphane… Samandağ’da eğitim

Okula Kütüphane…

Samandağ’da eğitim gönüllüsü Nesim Özgün, bir okula kütüphane kazandırdı

Mobilya işletmecisi, hayırsever işadamı Nesim Özgün, Koyunoğlu İlkokulu’na, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden “Lale Beyazgül” anısına kütüphane kazandırdı. Kütüphane açılışında, eğitim gönüllüsü Nesim Özgün ile okula katkı yapan hayırsever Çetin Beyazgül’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo’nun da katılımıyla Şükran Plaketi verildi.
Törende konuşan eğitim gönüllüsü Nesim Özgün, şunları söyledi:
“Buradaki esasa amacımız, çocuklarımıza, cep telefonu veya tablet yerine, kitap alışkanlığı kazandırmak. Rahmetli Lale Beyazgül, kitap okumayı çok severdi. Hem onun anısına hem de geleceğimizin temi-natı olan çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek umuduyla, okulumuza hayırlı olsun. Buradaki diğer bir amacımız, öğrencilerimizin nezih bir ortamda ders ve zaman geçirmelerini sağlayabilmektir. Görüldüğü üzere, göze çok hoş gelen bir kütüphane ortaya çıkmış. Öğrencilerimiz buradan faydalanarak, gelecekte ülkelerine ve ailelerine faydalı birer birey olacaklardır inşallah.”
Eğitim gönüllüsü Nesim Özgün’ün, aynı zamanda Samandağ Belediye Meclisi ve Hatay BŞB Meclisi üyesi olduğu öğrenildi. -Cemil Yıldız-