Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğlence mekanlarına denetim

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Belediyesi, Jandarma İlçe Komutanlığı, Hatay Vergi Dairesi, Hatay Halk Sağlığı işbirliğiyle eğlence mekânları ve umuma açık yerlerde sıkı denetimler gerçekleştirildi.
Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetler ve kurumlardan gelen resmi başvurular üzerine, bakanlık yetkisi içinde kalan turistik tesis belgeli iş yerleri dışında kalan eğlence yerlerinde denetimlerin sıklaştırıldığı belirtildi.
Açıklamada, vatandaşlardan ve kurumlardan gelen yoğun şikâyetler üzerine özel ekipler kurulduğu ve 20.00-00.00 saatleri arasında canlı müzik yapılan eğlence mekânlarında denetim gerçekleştirildiği ifade edildi. Açıklamada ayrıca, denetimlerde, bakanlık yetkisi içinde kalan turistik tesis belgeli işyerleri dışında kalan eğlence yerlerinin güvenlik, ruhsat ve hijyen açısından kontrol edildiği bildirildi. Kontrol edilen iş yerlerinde kusur derecesine göre para cezası, idari tutanak ve uyarı cezası gibi değişik yaptırımların uygulandığı ifade edildi.
Açıklamada, eğlence mekânlarına yönelik, kurumlarla işbirliği halinde yapılan sıkı denetimlerin düzenli olarak devam edeceği bilgisi verildi. -Mehmet ÖZGÜN-