Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekstrem heyecan

Karlısu su ve macera

Karlısu su ve macera parkı

Antakya Karlısu Mahallesi’ndeki Su ve Macera Parkı’na giden bir grup TED öğrencisi, adrenalin dolu bir heyecan yaşadı.
Okul Yönetimi, etkinlikle ilgili şu paylaşımı yaptı:
“TED Hatay Koleji, Hatay’da yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi Karlısu Su ve Macera Parkı tesislerinin ev sahipliğinde, adrenalin dolu, yüksek tempolu bir doğa sporu olan kano ve su sporlarına dair kulübün faaliyetleri kapsamında, TED Hatay Koleji lise öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği bir katılımla, uygulama derslerine başlandı. Doğa ile iç içe, kaliteli ve keyifli zaman geçirilebilen tesiste, özellikle macera sevenlerin çok sıklıkla tercih ettiği kano, deniz bisikleti, dünya çapında ekstrem bir dal olan Cablewake Board, Zipline ve trekking alanları bulunuyor.
Tesis içerisinde, konusunda uzman spor eğitmenleri, sporcu güvenliği için cankurtaran, su altı ve su üstü arama kurtarma ekipleri tarafından, hem su üstünde botlar ile hem de sporcu “can ve mal” güvenliği konusunda üst düzey bir çaba sarf ediliyor.
Kulüp öğrencileri, ilk günkü eğitim kapsamında, durgun su (Sprint Kanosu) ile tekli ve çiftli kürek kullanarak su sporunun keyfine vardılar. Kulüp bünyesindeki tüm altyapı çalışmaları, günbegün artan macera ve adrenalin dolu diğer spor dallarını, siz değerli TED Ailesine üstün hizmet kalitesinde sunmaya devam edecektir.” -Duygu Ertaş-