Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erhan Aksay Turnuvası Komite Kararları

Devam eden Kurumlararası Erhan

Devam eden Kurumlararası Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın Tertip Komitesi, önceki gün toplanarak bazı kararlar aldı. Ramadan Sever başkanlığındaki Tertip Komitesi kararları şöyle:
1- Kırıkhan Sevdalıları Takımı’ndan Hamit ALATAŞ, TEÇ-SEN den Kemal CANSIZ ve İbrahim IRAZ, 1’er MAÇ…
2- Milli Eğitimspor’dan Nevzat GENÇ ile Açıkderesor’dan Hilmi TURAN 2’şer MAÇ müsabakalardan Men cezası ile cezalandırılmalarına…
3- 21 Mayıs 2017 tarihine kadar oynanan müsabakaların sonuçlarına göre tescil edilmesine…
4- 10 Haziran 2017 Cumartesi günü Nazım Koka sahasında oynanacak Turunçlu Demir-Açıkderespor maçı saat 22.00’de, Ertlenen Mini Golf-Bohşinspor müsabakası aynı gün ve aynı yerde saat 23.30’da oynanacaktır.
5- 17 Haziran 2017 Cumartesi günü HBB Esentepe sahasında oynanacak olan Hatay Muhtarlar Derneği-Zülüflühan Veteranlar müsabakası saat 22.00’de, Ertelenen Dikmecespor-HBB.Parkbahçe müsabakası aynı gün ve aynı yerde saat 23.30’da oynanacaktır.
6- Ambulans hizmetleri Sağlık Bakanlığı talimatına istinaden, 112 Acil aranarak talep edilecektir.
7- 25 Kişilik listesi eksik olan takımlar, listelerine başka takım listesinde olmayan oyuncuları 26.Mayıs2017 Cuma günü saat 17.00’ye kadar ekleyebilecektir. Listesi tam olan takımlarda değişiklik yapılamayacaktır.
8- Hakemler, futbol oyununun bir parçasıdır. Hakemlere itiraz kararları değiştirmeyecektir. Hakemlere itiraz edilmemesi ve ölçülü davranılması tavsiye olunur.
9-Tekmelik konusunda taviz verilmeyecek olup, futbol oyun kurallarında ZORUNLU teçhizattır. -Cemil Yıldız-