Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EURIE-TACHE Fuarlarıyla

İSTE, Dünya ile iletişimde…

İSTE, Dünya ile iletişimde…

III. EURIE Avrasya Yükseköğretim Zirvesi (EURIE 2018) ve Türk-Arap Yükseköğretim Kongresi (TACHE 2018), İSTE için yeni işbirliklerinin ortaya çıkmasını sağladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 13 Şubat 2018 tarihinde başlayan ve 16 Şubat 2018 tarihinde son bulan, İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi ve İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen
TACHE 2018 ve EURIE 2018 fuarlarında, dünyanın dört bir yanından gelen üniversitelerle tanışma ve işbirliği kurma şansı yakaladı.
14 Şubat 2018 tarihinde başlayan fuardaki İSTE standı katılımcılarının büyük beğenisini kazandı. İSTE tanıtım broşürlerini inceleyen, Teknoversite’yi videolarını inceleyen ve İSTE yetkililerinden bilgi alan katılımcılar, İSTE’nin vizyonunu ve İskenderun’u çok beğendiklerini ve ilgiyle izlediklerini ifade ettiler.
-YAPILAN BAĞLANTILAR-
Bu kapsamda yapılan ikili görüşmeler neticesinde; Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi (Azerbay-can), Essex Üniversitesi (Birleşik Krallık), Somali Üniversitesi (Somali), Muhammed Ali Cinnah Üniversitesi (Pakistan), Golpayegan Teknoloji Üniversitesi (Pakistan), Malezya Pahang Üniversitesi(Malezya), Newcastle Üniversitesi (Birleşik Krallık), Ürdün Ortadoğu Üniversitesi (Ürdün), Odessa Milli Akademisi (Ukrayna), Aden Üniversitesi (Yemen), Saba Üniversitesi (Yemen) ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) arasında ikili anlaşmalar yapılması yönünde mutabakat sağlandı. -Tamer Yazar-