Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EXPO görüşleri; taban tabana zıt

SAVAŞ; EXPO, Ortadoğu’da akan

SAVAŞ; EXPO, Ortadoğu’da akan kanın durmasını sağlayacak!
ÇİNÇİN: Antalya bu çukura düştü, şimdi biz düşüyoruz!

Pandemi dolayısıyla 10 Aralık 2021 tarihine ertelenen EXPO ile ilgili olarak, kentin 2 önemli yöneticisinin görüşleri taban tabana zıt. Bugüne kadar birçok konuda karşı karşıya gelen, Hatay Büyükşehir Belediye (BŞB) Başkanı Lütfü Savaş ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, bu kez EXPO konusunda karşı karşıya geldi.
Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, EXPO ile birlikte, Ortadoğu’da yıllardır akıtılan kanın durmasına vesile olacaklarına olan inancını dile getirirken, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ise EXPO için “çukur” dedi ve “Bir zamanlar Antalya bu çukura düştü, şimdi biz düşüyoruz” açıklaması yaptı.
LÜTFÜ SAVAŞ (Hatay BŞB Başkanı):
“Hatay’da gerçekleşecek EXPO, sadece şehir için değil, ülke ve bölge için de büyük önem arz etmektedir. Bu organizasyon, sadece şehrimizin tanıtımına katkı sağlamayacak. Aynı zamanda, ülkemizin ve bölgemizin medarı iftiharı olacak. İnanıyorum ki, Ortadoğu’da akan kanın durmasına vesile olacak.”
HİKMET ÇİNÇİN (ATSO Başkanı):
“Antalya, bu EXPO çukuruna düştü, şimdi de biz düşüyoruz. Ortak akıl olmadan atılmış bu adım, bizleri hayal kırıklığına uğratacak.” -Cemil Yıldız-