Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EXPO, Midemi Bulandırıyor!

Hatay BŞB’nin AK Partili

Hatay BŞB’nin AK Partili üyesi Ramazan Alpaslan, “EXPO; plansızlık, programsızlık ve düzensizliği ile midemi bulandırdı, EXPO, beni ilgilendirmiyor” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB) Meclisi’nin Temmuz ayı oturumuna, “Mide bulantısı” tanımlaması damga vurdu.
Meclis’in AK Partili üyesi Ramazan Alpaslan, Başkan Vekili Fedai Yücedal’ın yönetimindeki toplantıda, EXPO etkinliklerinin, 2021-2022 yılları arası yapılacak tüm etkinlik ve yönetim çalışmaları ile gelecek yıllarda da bu alanlardan yaygın hizmet alınabilmesi ile ilgili teklif maddesinin görüşülmesi sırasında söz alarak, EXPO’da belirsizlik ve bilinmezlik olduğunu kaydetti, “Plansızlık, düzensizlik, ne yapılacağını bilmemezlik var. EXPO, midemi bulandırdı. Beni ilgilendirmiyor” şeklinde konuştu.
Önceden yapılan açıklamalara göre, EXPO’nun, Haziran ayında açılması gerekirken, pandemi içinde olunması ve bilinmesine rağmen Aralık ayına erteleme yapıldığını hatırlatan AK Parti üyesi Ramazan Alpaslan, “2021 yılında yapılacağı yıllar öncesinden belliydi. 4 ay kala hala düzenlemeler Meclis’e geliyor. Verilen sözler tutulmadı. Nisan ayında yapılması gereken çalışmaların bugünlere kalması sıkıntı veriyor. Rahatsız oluyoruz. Bunun için de EXPO, benim midemi bulandırdı. Beni hiç ilgilendirmiyor” dedi.
-Cemil Yıldız-