Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Festival tadında müzik yarışması

“DefneFest Müzik Yarışması” coşkulu

“DefneFest Müzik Yarışması” coşkulu atmosferde gerçekleştirildi

Defne Koleji’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “DefneFest Liseler ve Ortaokullar Arası Ödüllü Müzik Yarışması” coşkulu atmosferde gerçekleştirildi. Antakya dışından da grupların katıldığı yarışma, festival havasında gerçekleştirildi. Yarışmada, genç müzik grupları kıyasıya yarışırken, performanslarıyla da büyük beğeni topladı, bol bol alkış aldı.
Canlı performansların sergilendiği yarışmanın jüri üyeliğini Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sezgin Suna, Piyanist Natalie Sovuksu, Solist Ferah Sürmeli Sönmez ve Antakya Gazetesi imtiyaz sahibi Sinan Seyfittinoğlu yaptı.
Jüri Üyesi Sezgin Suna konuşmasında, müziğe gönül veren gençlerin yıl boyu bir amaç uğruna çalışmalarını sağlayan ve onları bir araya getiren bu yarışmanın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti. Defne Koleji Kurucu Temsilcisi Mine Keskin ise yarışmaya katılan tüm gruplara, grupları hazırlayan öğretmenlerine, jüri üyelerine, Defne Koleji Müzik öğretmeni Levent Elmas’a teşekkür ederek, birçok alanda gençlere desteklerinin devam edeceğini ifade etti.
Yarışmada dereceye giren ve ödül alan okul isimleri şöyle:
Ortaokullar:
1. Narlıca Cumhuriyet Ortaokulu
2. Hatay Defne Okulları, Grup Rockers
3. Sümerler Ortaokulu
.
Liseler:
1. İskenderun Demir Çelik Lisesi, Grup Dejavu
2. Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi, Grup Kronos
3. Narlıca Anadolu Lisesi, Grup 81
-Mehmet ÖZGÜN-