Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galibiyet Sevindirici

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Eyüpspor maçında istenen oyunun sahaya yansıtılamadığını söyledi ve ekledi:Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 2-1 kazanılan Eyüpspor maçıyla ilgili yorumunda, “İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ancak son haftalarda girdiğimiz bu süreçte galip gelmek de önemliydi, sevindirici oldu” dedi.

Haftalık değerlendirmesinde, Eyüpspor maçı öncesi, Lig’in bitimine 7 hafta kaldığı düşünüldüğünde puan kaybetmeye tahammülün olmadığı bir maça çıktıklarını söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, şu değerlendirmede bulundu:
“Eyüpspor, 2 yarı toparlanıp iyi sonuçlar alan bir takım ve formda bir şekilde karşımıza çıktı. Bakıldığı zaman, Menemen Belediyespor, Afjet Afyon, Keçiören gibi güçlü takımları yenmiş, tehlikeli bir rakipti. Karşılaşmaya, istediğimiz başlangıcı yapamadık. Basit pas hataları, ikili mücadele kazanma yüzdemizin düşüklüğü ve bireysel oyuncu performanslarının istediğimiz düzeyde olmaması, ilk yarıdaki olumsuz görüntümüzün başlıca nedenleriydi.
İkinci yarı daha istekli bir başlangıç yaptık ve Selim Ilgaz ile de golü bulduk. Oyunun kontrolünü elimize almışken, rakip adına güzel, bizim adımıza şanssız bir golle de beraberliğe düştük. Bu noktada kalemize doğru esen yoğun rüzgar ve yağışa rağmen, oyuncularım, maçı kazanma isteklerinden geri adım atmadılar. 77.Dakikada kornerden Soner ile kazandığımız golle de maçı 2-1’e getirdik.
Kalan dakikalarda rakibe ciddi pozisyon vermeden maçı tamamladık. Maçın geneline bakarsak, istediğimiz oyunu tam olarak sahaya yansıtmasak da, kazanmak, son haftalarda girdiğimiz bu süreçte sevindiriciydi.”
Hakem için yorum yok!
Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Bordo-Beyazlı ekibin nizami 1 penaltısını vermeyen ve kararlarında, tercihlerinde konuk ekip lehine düdükler çalan maçın hakemi ile ilgili yorumda bulunmak istemediğini kaydederek, “Maçın hakemi hakkında yorum yapmak istemiyorum!” dedi.
Teknik Direktör İlhan Palut, bu haftaki Kocaeli Birlikspor maçı ve 6 hafta ile ilgili de şunları söyledi:
“Kalan 6 maçımızda hata yapmayıp, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ciddiyetimiz ve inancımız ilk günkü noktada devam ediyor. Kocaeli Birlik maçı öncesi sakat ya da cezalı oyuncumuz bulunmuyor.”
İlhan Palut, Bordo-Beyazlı taraftarları da unutmadı ve onlar için de, “Kuvvetli rüzgar ve yoğun yağışa rağmen desteğini esirgemeyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.-Cemil Yıldız-