Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Geç kalınmış bir Proje”

Büyükşehir Danışmanı Muhsin Cömert:

Büyükşehir Danışmanı Muhsin Cömert:

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ev sahipliğinde, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Samandağ ve İskenderun’dan Mersin, Kıbrıs, Gazimağusa ve Beyrut’a düzenlenecek olan Deniz Otobüs Seferleri ile ilgili hayata geçirilen Proje hakkında katılımcılara bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Muhsin Cömert, “İskenderun ve Samandağ sahillerinden yapılacak olan deniz seferlerinin, şehrin turizminin ve deniz ulaşımının gelişmesi için çok önemli katkı vereceğine inanıyoruz” dedi.
HADO olarak bilinen Deniz Otobüsü Projesi’nin Hatay için hayati önemde bir proje olduğuna işaret eden Cömert, şunları söyledi:
“Yaklaşık 2 yıl önce bu projeye başladık. Bir ay öncesinde de, izinler başta olmak üzere, sefer fizibilitesi ve gemi iskelesi gibi çalışmalarımızı da tamamladık. İskenderun, Türkiye’nin en önemli liman şehirlerinden biri. Bu bakımdan Deniz taşımacılığının bir önce hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz.”
İTSO Halil Şahin Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına; İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO Yönetim Kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, HBB Başkan Danışmanı Muhsin Cömert. HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Esnaf Oda Başkanları, İTSO Meclis üyeleri ve davetliler katıldılar.
-Gökay Gökdemir-