Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göztepe Futbol Okulu Defne’de

Göztepe Futbol Okulu, Antakya’nın

Göztepe Futbol Okulu, Antakya’nın ardından bu kez ilimiz Defne ilçesinde açıldı ve faaliyete başladı. Göztepe Defne Futbol Okulu, Sümer Halı Saha’da eğitimlerine başladı.
Futbol Okulunda Kadın Eli Göztepe Antakya Futbol Okulu Genel Koordinatörlüğü’nü üstlenen Diyetisyen Müzeyyen Özal’ın ardından, Göztepe Defne Futbol Okulu’nun Diyetisyeni de Selin Eskiocak oldu. Dyt. Selin Eskiocak, genç futbolculara ‘Sağlıklı Yaşam ve Spor İçin Doğru Beslenme’ kurallarını anlatacak ve onların gelişimlerini takip edecek.
Göztepe Antakya-Defne Futbol Okulları Yöneticisi Fahri Serdar Özal, yaptığı açıklamada şu bilgiyi erdi:
“Göztepe Futbol Okulları olarak, sadece Hatay değil, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Akademisyen ve profesyonel eğitmenlerimizle, geleceğin yıldızlarını yetiştiriyoruz. Diyetisyen kontrolünde gençlerimizin kontrollerini yapıp, aylık gelişimlerini takip edip ailelerle paylaşıyoruz. Hatay’da, hatta Türkiye’de ilklerin okulu olarak, Göztepe Kulübümüzden takdir aldık. Bizi en çok sevindiren, velilerimizin takdirini kazanıp, gençlerimizi ve geleceğin yıldız adayı minik futbolcularımızı mutlu etmektir. Onların sağlığı her şeyden önemli.”
Göztepe Spor A.Ş.’de de ilgi ile izlenen ve Göztepe Gazete ve sosyal medya sitelerinde paylaşılan haberlerde, bir ilk olarak ve değişik bir yaklaşım olarak diyetisyenli eğitimin takdir gördüğü belirtilirken, Göztepe Antakya’nın ardından, Defne Futbol Okulu da bu hafta Sümer Halı Saha’da açılıyor.
Dyt. Selin Eskiocak, projeyi şöyle özetledi:
“Aslında bunun bir gereklilik olduğunu düşünüyorum. Bunun bir ayrıcalık olması yanlış. Bu, her yerde, her kulüpte, her futbol okulunda olmalı. Olmaması bir eksiklik. İnşallah, başka takımlara önayak olur, ama bu olmalı. Olması bir lüks değil. Amatör kulüplere kadar her takımda diyetisyen olmalı.” -Cemil Yıldız-