Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gruplarda Play-Off’ta…

Antakya Belediyespor Voleybol Takımı

Antakya Belediyespor Voleybol Takımı Başarısı

Antakya Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi 6. Grup’ta ligin bitmesine 2 hafta kala, Elazığ ‘da oynanan maçta Elazığ Polisgücü Takımı’nı 3-0 yenerek Play-Off’u garantiledi.
Hafta sonu Elazığ ‘da, Polisgücü Takımı’nı, baştan sona üstün oynayarak 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Antakya Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, Mart ayı içerisinde oynanacak olan 1. Lig’e yükselme Play-Off maçlarında da aynı başarıyı göstererek, şehrimizi ve takımımızı 1. Lig’e çıkarmayı hedefliyor.
Takımın Teknik Sorumlusu Sait Yiğitbaşı, maçtan sonra yaptığı açıklamada, tamamı Hataylı sporculardan oluşan takımın, mütevazı bir kadroyla, ligin bitimine 2 hafta kala Play-Off maçları oyna-maya hak kazandığını kaydederek, “Mart ayında oynanacak olan 1. Lig’e çıkma Play-Off maçlarına kadar ki sürede daha çok çalışarak, takımımızı 1. Lig’e çıkartmak istiyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan değerli Başkanımız Sayın İsmail Kimyeci ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi. -Yusuf Cemil Karaçay-