Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gündem Arsuz…

İlçe yöneticileri ile esnaf

İlçe yöneticileri ile esnaf toplantısında, Arsuz’un trafik, sağlık, altyapı, çevre, sahil ve benzeri sorunları masaya yatırıldı.

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARESDER) ev sahipliğinde yapılan Genişletilmiş Esnaf İstişare ve Çözüm Toplantısı’nda, katılımcı ilçe yöneticileri ile esnaf, ilçenin ana sorunlarını masaya yatırdı. Arsuz Sahil Sefa Restaurant’ta yapılan toplantıya; Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Emniyet Müdürü Halil Karabacak Jandarma Komutanı Erkan Karakaş, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, Cevat Aydemir, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Sağlık Müdürü Pelin Gökpınar, Yardımlaşma Vakıf Müdürü Ayşe Sümer, Fen İşleri Müdürü Koray Mazman, Çevre Temizlik Müdürü Şerif Akçalı, Arsuz Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Nal ile çok sayıda esnaf katıldı.
Arsuz Esnaf Dayanışma Der-neği (ARESDER) Başkanı Diyap Gökpınar, pandemi döneminde zor şartlar altında hizmet vermeye çalışan veya işletmesi kapanan esnafın pandemi sonrası yaşadığı sıkıntılar ile ilçeye özgü trafik, otopark, çevre temizliği, peyzaj gibi konuların çözümü noktasında; Kaymakam, Belediye Başkanı ve Kurum Müdürleri ile gerçekleşti-rilen Genişletilmiş Esnaf İstişare ve Çözüm Toplantısı’nın Arsuz’a yeniden yön vereceğini ifade etti ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da konuşmasında, Arsuz’un lokomotifi olan esnafın sorunlarına çözüm noktasında kurum müdürleriyle beraber her zaman esnafın yanında yer aldıklarını ve devletin sıcak yüzünü hissettirme-ye her zaman devam edeceklerini ifade ederek, toplantıyı organize eden ARESDER Başkanı Diyap Gökpınar ve Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de konuşmasında, esnaf ile her zaman bir araya gelmeye çalıştıklarını, ilçenin yıllardır süre gelen trafik ve alt yapı gibi sorunların çözümü için Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, ARESDER Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.
Esnaf toplantısında, Arsuz’un trafik, sağlık, alt yapı, çevre temizliği, sahiller gibi belli başlı konuları masaya yatırıla-rak, ortak sorunlara çözüm arayışında bulunuldu. -Cemil Yıldız-