Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gurur verdi

İskenderun Kaymakamı Yönden, Türkiye’de

İskenderun Kaymakamı Yönden, Türkiye’de Yılın AHİ’sinin İskenderun’dan çıkmasına sevindi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay’da yılın Ahi’sinin İskenderun’dan, Rölyef Heykel Ustası Behzat Böke’nin seçilmesinin, daha önemlisi de, Heykel Ustası Böke’nin Türkiye’de Yılın Ahi’si seçilmesinin kendilerini gururlandırdığını bildirdi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ahi Behzat Böke’yi kutladığı paylaşımında şunları yazdı:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Ahi Evran’ın doğumunun 850’nci yılı olan 2021 yılı, Ahi Evran Yılı olarak ilan edilmişti. Hatay İl Ahilik Kutlama Komitesi tarafından ise İlçemizde yarım asrı aşkın bir süredir heykel ve rölyef ustası olarak sanatını başarıyla icra eden Behzat Böke, İlimizin Ahisi olarak seçilmesi yanı sıra, Ticaret Bakanlığı’nın tensipleriyle de Türkiye’nin Ahisi olarak seçilmiştir. Barış ve hoşgörü diyarından, değerli bir mobilya ustamızın bu ödüle layık görülmesi bizleri de ziyadesiyle onore etmiştir.
Heykel ve Rölyef Ustası Behzat Böke’yi canı gönülden tebrik ederken, emeği geçen Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş, Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan, TESK Genel Başkanı Sayın Bendevi Palandöken, Esnaf, Sanatkarlar, Kooperatifçilik Genel Müdürü Sayın Necmettin Erkan ve Ticaret İl Müdürü Sayın Halit İmrek ile tüm ilgili ve yetkililere içtenlikle teşekkür ediyoruz.” -Cemil Yıldız-