Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakan Mengüç Defne Koleji’nde

Semazen gösterisi, ney ve

Semazen gösterisi, ney ve bendir dinletisi ile renklenen söyleşide, Yazar Mengüç, başarmak için kendine güvenmenin öneminden bahsetti.

Girne Amerikan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yazar Hakan Mengüç, Özel Defne Koleji konferans salonunda 12. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Buluşma, Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) Koleji Öğrenci İşleri Koordinatörü ve Uluslararası Tanıtım Uzmanı Celal Sakka’nın da katılımıyla gerçekleşti. Söyleşiye, başka okullarda öğrenim gören öğrencilerin de katılımı sağlandı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, Neyzen ve Sufi Yazar Hakan Mengüç, “Nasıl Başardım?” adı altında yaptığı söyleşide, başarmak için kendine güvenmenin öneminden bahsetti ve kendi deneyimlerini anlattı. Girne Amerikan Üniversitesi’nin tanıtımıyla başlayan, içinde semazen gösterisi, ney ve bendir dinletisinin olduğu söyleşi, sonrasında Yazar Mengüç, öğrencilerin sorularını cevapladı.
Defne Koleji Okulları kurucusu Serdal Keskin, etkinlikle ilgili olarak değerli bir sufi ve yazarın söyleşisine ev sahipliği yapmalarından dolayı memnun olduklarını, bunun gerçekleşmesini sağlayan ve okullarına hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’a şükranlarını iletti.