Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HASİAD, Orman yangını sonrası mesajı verdi

Ağaçlandırmada Bütüm Gücümüzle Varız…

Ağaçlandırmada Bütüm Gücümüzle Varız…

Hatay Sanayici İşadamları Derneği, ilimizde son 1,5 ayda yaşanan iki orman yangınıyla ilgili olarak bu bölgelerin yeniden eski hale dönüştürülmesi için başlatılacak ağaçlandırma kampanyasına bütün güçleriyle katılıp destek vereceklerini duyurdu. HASİAD Başkanı Gökhan Alkan,kısa sürede iki büyük felaket yaşandığını hatırlatarak “Telafisi yapılamayacak türde bir felaket bu şüphesiz. Önce Samandağ ve Antakya devamında Belen, İskenderun ve Arsuz derken ciğerlerimiz yanıyor” dedi.
HASİAD Başkanı Alkan’ın açıklaması şöyle:
“Mevcut durum itibariyle bilgi kirliliği çok fazla ve komplo teorileri üretmek doğru değil, fakat ilk işaretler terör örgütü PKK’yı gösteriyor. Başta Amanoslar’da olmak üzere ülkemizde ve Suriye’de kahraman ordumuza karşı giderek daha da zayıf duruma düşen terör örgütünün strateji değiştirerek doğaya saldırmaya başladığını düşünüyorum. Çocuklarımızı, sivilleri güvenlik kuvvetlerimizi, katleden bu alçaklar şimdide yaşadığımız nefes aldığımız doğamızı ve yeşili katlediyorlar ifadesini kullandı. Alkan, “Bu da ne kadar zavallı konuma düştüklerini ve halk desteğini ne kadar kaybettiklerini gösteriyor. Yanan alanların imara açılmaması ve yeniden ağaçlandırılması için konunun takipçisi olacağız.
Hatay insanı bu felaketler sona erince kül olan tüm alanı tekrar ağaçlandırmak için canla başla çalışacaktır. Biz de HASİAD olarak bu alanların ağaçlandırılması için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isterim.”  -Cemil Yıldız-