Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hizmeti; Karaağaç ve Belen’e

Tribünlü stadyum ve 11

Tribünlü stadyum ve 11 spor tesisi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Karaağaç ile Belen arasında spor tesisleri yapmak üzere protokol imzaladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıracağı tesislerden biri, tribünlü stadyum olurken, diğerleri ise tenis ve değişik branş sporu sahalarından oluşturulacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Karaağaç bölgesinde 21 dönüm arazi üzerine inşaatı yapılacak olan, 1 adet, Türkiye Futbol federasyonu (TFF) standartlarında tribünlü futbol sahası ve 1 tane merkez kort olmak üzere, toplamda 8 adet tenis kortu ile ilgili olarak protokol imzaladı. Yapılacak olan kortta, uluslararası tenis turnuvası düzenlenebilecek kapasitede 1 tesisin inşası için de proje çalışmaları tamamlandı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, imza töreni sonrası şu açıklamayı yaptı:
“Karaağaç bölgesinde, 21 dönüm arazi üzerine inşa edeceğimiz 1 adet TFF standartlarında tribünlü futbol sahası, 1 tanesi merkez kort olmak üzere, toplamda 8 adet tenis kortunun yapımı ve uluslararası tenis turnuvası düzenlenebilecek kapasitede 1 tesisin inşası için proje çalışmalarımız tamamlanmıştır. Hatay için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”
Bu arada protokol sonrası katılımcılar için, yaptırılacak spor tesisleriyle ilgili olarak bir brifing sunumu gerçekleştirildi, sahaların maketleri gösterildi ve teknik bilgi aktarıldı. -Selvi Günay-