Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Havalimanı Yeni Müdürü

Caner Gazi Göncü Devlet

Caner Gazi Göncü

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde (DHMİ) bazı yer değiştirme ve atamalar gerçekleşti. Bunlar içinde, Hatay Havalimanı Müdürü de bulunuyor. Yeni atama ile beraber Hatay Havalimanı Müdürlüğü’ne Caner Gazi Göncü getirildi.
Edinilen bilgiye göre, DHMİ’de Pazarlama Başkan Yardımcısı Gökhan Sorkunlu Pazarlama Başkanlığı’na, İnsan Kaynakları Dairesi Başkan Vekili Çiğdem Güvenç İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na getirildi. Ahmet Hakan Sağlam Güvenlik Daire Başkan Yardımcılığı’na, Volkan Konuk Bilgi İşlem Daire Başkan Yardımcılığı’na, Kürşad Özer de İşletme Daire Başkan Yardımcılığı’na atandı.
Hatay Havalimanı Müdürlüğü’ne ise, sendika yöneticisi olan Caner Gazi Göncü getirildi. Bu arada Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ile yöneticileri, geçtiğimiz hafta içinde Hatay Havalimanı’na gitti ve yeni müdürü ziyaretle, görevinde başarı diledi.
İl Temsilcisi İsmail Bayrakdar, ziyaretle ilgili olarak, “Memur Sen Hatay İl Temsilciliği Yönetimi olarak ziyaret ettik, bu göreve atanmaları dolayısı ile hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendilerine, Memur-Sen Ailesi olarak başarı diliyoruz” dedi. -Cemil Yıldız-