Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay SMMMO kongre yaptı

2 Başkan adayından Tahsin

2 Başkan adayından Tahsin Kırık, 90 oy farkla kazandı. Diğer Başkan Adayı Selahattin Hamurcu ise başkanlığı kaybetti, ancak listeyi delerek yönetime girmeyi başardı.

Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen 23.Genel Kurulu’nda başkanlık için 2 aday yarıştı. Tahsin Kırık ile Selahattin Hamurcu arasındaki mücadeleyi Tahsin Kırık 90 oy farkla kazanırken, başkanlığı kaybeden Selahattin Hamurcu, karşı listeyi deldi ve yönetime girmeyi başardı. Hamurcu’nun listesinden 2 isim, Ali Uçkan ile Ali Mansuroğlu da Birlik Temsilciliği listesini delerek asil listeye girmeyi başardı.
Hatay SMMMO’nun Cumartesi ve Pazar günkü kongresi sonunda oluşan Yönetim Kurulu ve diğer organlara seçilenler şunlar:
Yönetim Kurulu: Tahsin Kırık, Münir Atıcı, Figen Biter, Ahmet Çağlar, Selahattin Hamurcu.
Denetleme Kurulu: Hasan Rende, Mehmet Şükrü Gürler, Arif Döner.
Disiplin Kurulu: İhsan Açar, Günay Ali Bilgin, Mehmet Tayfur Mesçi, Zafer Bakımlı, Sema Genç.
Birlik Temsilcileri: Abdullah Korkmaz, Ahmet Şenkule, Hakan Erdem, Ali Kuh, Mustafa Yatkın, Ali Dibo Ustaoğlu, Dilber Mansuroğlu, Metin Sevinçli, Süleyman Sakuroğlu, Mehmet Gönüldaş, Seyfettin Gürcüoğlu, Ali Uçkan ve Ali Mansuroğlu.
Seçimi kazanan Tahsin Kırık’ın listesinden yönetime aday gösterilen Jale Marufoğlu ile Birlik Temsilciliği adayları Dilek Türk ve Janet Freyçoğlu seçilemedi. -Cemil Yıldız-