Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hataylı Bankacı toprağa verildi

Kastamonu sel baskınında bir

Kastamonu sel baskınında bir aileyi kurtarmak isterken sele kapılan, Yayladağılı Ertuğrul Sevik adlı bankacının cesedi günler sonra bulundu, Hatay’a getirildi, toprağa verildi.

Doğum yeri Yayladağı Leylekli Mahallesi… Ailesinin ikamet ettiği, yaşamının önemli bölümünün geçtiği yer, Belen… Halen çalıştığı resmi kurum ise Kastamonu’da, Ziraat Bankası şubesi!
Ertuğrul Sevik adlı genç, görevi gereği ikamet ettiği Kastamonu’da yaşanan sel felaketi sırasında, gözleri önünde ölüme sürüklenen 3 yaşındaki kız çocuğunu kurtardıktan sonra, geride kalan aile bireylerini de kurtarmak isterken, sel sularına teslim oldu ve kayıplara karıştı. Günler sonra cesedi bulundu ve Ertuğrul Sevik adlı Hataylı bankacının cenazesi, memleketine getirildi, Pazar sabahı Belen ilçesinde toprağa verildi.
Kastamonu ve çevresinde meydana gelen sel felaketinde sele kapılan bir aileyi kurtarmak isterken hayatını kaybeden hemşehrimiz Ertuğrul Sevik’in son yolculuğuna uğurlandığı Pazar günkü cenaze törenine, çok sayıda kişi katıldı ve gözyaşı döktü.
ANTAKYA, başkasının canını kurtarmak isterken kendini feda eden merhuma Allah’tan rahmet, kederli Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diler. -Mehmet Durmaz-