Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hataylı Vekil’den sert eleştiri… Hem EXPO’ya, hem Belediyelere!

AK Parti Hatay Milletvekili

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında muhalefete yüklendi, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü EXPO çalışmalarını eleştirdi.

Hatay’ın, uluslararası şehir rekabetinde kazandığı EXPO ile başlattığı hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, buna yönelik en sert eleştirilerden biri, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’den geldi.
TBMM’deki basın toplantısında, Türkiye’nin uzun bir zamandır muhalefet sıkıntısı yaşadığını ifade eden Şanverdi, muhalefetin; ülkenin gücüne güç katlaması, hükümetin çalışmalarına yapıcı eleştirilerde bulunması, ülkenin gelişmesine katkı sağlaması, icraatları tebrik etme erdemini göstermesi gerektiğini belirtti.
Açıklamasında, CHP’li belediyeleri eleştiren ve bazı belediyelerde devam eden soruşturmalara işaret eden Şanverdi, “CHP Milletvekillerine sesleniyorum… Artık CHP’li belediye başkanlarının yanlışlarına, beceriksizliklerine ‘dur’ deyin lütfen” dedi.
Hatay’ın EXPO hazırlığını da gündemine alan ve eleştirilerini bu yönde sürdüren Şanverdi, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin EXPO 2021 sevdasında olduğunu, bunu da eline gözüne bulaştırdığını savunarak, bu konuda oluşacak faturanın Hatay halkına kesileceğini, Hatay halkının trilyonlarca lira zarar edeceğini iddia etti. Tamer Yazar