Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hataylı Yıldız Alanyaspor’da

İskenderun doğumlu, Genç Milli

İskenderun doğumlu, Genç Milli Takım futbolcusu ve gol kralı 17 yaşındaki Alperen Soysal, Aytemiz Alanya Spor’un kampına çağrıldı.

Bölgemizin yetiştirdiği, Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanya Spor’da futbol yaşamını sürdüren, genç ve yetenekli futbolculardan İskenderun doğumlu 17 yaşındaki Alperen Soysal, Teknik Direktör Çağdaş Atan tarafından, (A) Takım ile birlikte Erzurum ilinde yapılacak olan kampa çağrıldı.
Alperen, bölgemiz takımlarından Payas Spor’un alt yapısında yetişmiş, Karaağaç Spor’un ardından, Süper Lig’e yükselen Hatay Spor formasını giymiş, 2017 yılında ise Süper Lig ekibi Aytemiz Alanya Spor’a transfer olmuştu.
(U-16) ile (U17) Türk Milli Takımı’nda 12 kez Ay-Yıldızlı forma giyen Alperen Soysal, Aytemiz Alanya Spor’un da mücadele ettiği Spor Toto Gelişim Elit (U-17) Ligi’nde oynadığı 20 karşılaşmada attığı 17 golle Türkiye gol kralı olmuştu.
Aytemiz Alanya Spor’un profesyonel futbolcusu olan 17 yaşındaki Alperen Soysal’ın (A) Takım ile birlikte Erzurum Kampı’na davet edilmesi, bölgemizde sevinçle karşılandı. -Cemil Yıldız-