Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor Çalışıyor

Hatayspor, Cumartesi günkü Afyonspor

Hatayspor, Cumartesi günkü Afyonspor maçına Teknik Direktörü İlhan Palut’un nezaretinde çalışıyor

Bordo-Beyazlı ekipte moraller yerinde, herkes maç gününü bekliyor.

Hatayspor, Cumartesi günü oynayacağı Afyonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-Beyazlılar, Pazartesi günü hafif idmanla başladıkları bu maçın dünkü hazırlığında ise top ağırlıklı teknik bir çalışma gerçekleştirdi.
PALUT: Yarış Cumartesi’ye kaldı (ara)
Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 1-1 berabere kaldıkları Amedspor maçını değerlendirirken, şampiyonluk yarışının diğer sonuçlarla birlikte Cumartesi gününe taşındığını bildirdi. Teknik Direktör İlhan Palut’un açıklamaları şöyle.
”Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu sergiledik. Oyuna hükmeden, rakip ceza sahasında pozisyonlar bulan rakibe pozisyon vermeyen takımdık. İkinci yarının başı ile birlikte şartlar futbol oynamanın önüne geçti. Amed taraftarı ve futbolcuları oyunu durdurma adına her şeyi yaptılar. Buna rağmen duran toptan attığımız gol ile 1-0 öne geçtik. Golden sonra takımımda maç konsantrasyonu noktasında eksiklikler başladı. Anlamsız bir şekilde geri çekildik ve bunun sonucunda beraberlik golünü kalemizde gördük. Kalan dakikalarda tempoyu bir türlü yükseltemedik ve maçtan beraberlik olarak ayrıldık. Diğer maçlardan gelen sonuçlarla beraber, şampiyonluk yarışı Cumartesi günü oynayacağımız Afjet Afyonspor maçına taşındı.”
Hatayspor çalıştırıcısı Palut, 3 gün sonraki maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti ve şu bilgileri verdi:
“Pazartesi itibariyle bu maçın çalışmalarına başladık. Afjet Afyonspor maçı öncesi takımımda cezalı oyuncu yok. İlk yarı sakatlanıp oyundan çıkan Oğuz Kocabal’ın durumu Perşembe günü belli olacak.” -Cemil Yıldız-