Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’a Kadın Akademisyen Desteği

Doç. Dr. Yetim: Hatayspor

Doç. Dr. Yetim: Hatayspor başarısı için eller taşın altına…

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, Hatayspor’un Spor Toto 1. Lig’e yükselebilmesi için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.
Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, yarınki İnegölspor zorlu 90 dakikası öncesinde yaptığı açıklamada, şehrimizin 2. Lig’deki tek temsilcisi Hatayspor’un Spor Toto 1. Lig’e yükselebilmesi için çok önemli bir avantaj yakaladığını ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkati çekti.
Hatayspor’un 50. kuruluş yıldönümünde yaşayacağı şampiyonluğun çok anlamlı olacağını belirten Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim’in Lig’de kalan son 4 maçla ilgili görüş ve taraftarlar ile kent halkına mesajları şöyle:
“Hatayspor ile şu anda iftihar ediyoruz. Kentimizi en iyi şekilde hem tanıtıyor hem de temsil ediyor. Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalaması ve grubunda son 4 haftaya da lider olarak girmesi büyük bir başarıdır. Önemli olan bundan sonraki süreci lider olarak tamamlayıp şampiyon olmaktır. Hatay halkı bunu hak ediyor ve sabırsızlıkla bu başarıyı bekliyor. Ama tüm Hataylıların elbirliği yaparak, herkes taşın altına elini koymalıdır. Takımımızı geride kalan son 4 maçta destekleyerek yalnız bırakmayalım. Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim olarak, ben de üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Bir Hataylı olarak, bu sezon 50. kuruluş yıldönümümüzde şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz. İnşallah sahamızda oynayacağımız ilk maçta takımımızı ailece desteklemeye geleceğiz. Takımımıza İnegölspor deplasmanında başarılar diliyorum.”
Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, açıklamasının sonunda, Hatayspor’un siyasiler üstü bir kurum olduğunu belirterek, “Spor her zaman insanları birleştirici unsur ve faktör olmuştur. Hangi siyasi görüşten olursanız olun, hangi dine inanırsanız inanın, gönül verdiğiniz renklerin etrafında buluşur ve tek vücut olursunuz. Hatayspor da bu şehrin güzel insanlarını bir araya getiren güzide bir kulübümüzdür” dedi. -Cemil Yıldız-