Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’da Yeni Basın Sözcüsü Rahmi Vardı…

Hatayspor’da Basın Sözcülüğü’ne Rahmi

Hatayspor’da Basın Sözcülüğü’ne Rahmi Vardı getirildi. Görev bölümü sonrası ilk açıklamasını yapan Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, teknik direktör ve transfer konusunda ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, “Hatayspor’un marka değerini ileriye taşıyacak teknik ekip ve futbolcularla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, çeşitli yayın organlarında Hatayspor’un çalıştıracağı yönünde çeşitli isimler ortaya atılırken, Yönetim Kurulu’nun görevlendirdiği Transfer Komitesi’nin çalışmak istediği hocalarla ilgili araştırmalarına devam ettiğini belirtti ve şunları söyledi:
“Bu konuda Yönetim Kurulumuza gerekli öneriler yapılacaktır. Kısa zaman içerisinde kamuoyuna gerekli açıklamalar yapılacaktır. 53 yıl sonra Süper Lig’e çıkan Hatayspor, teknik direktör ve transfer edilecek futbolcular konusunda ince eleyip sık dokumaktadır. Hatayspor’un marka değerini iyi ve ileri taşıyacak teknik ekip ve futbolcularla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” -Cemil Yıldız-