Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatunoğlu, seçim gezilerinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Antakya’nın 95 mahallesine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Gittiği her mahallede gerçekleştirdiği toplantılarda mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, yapılacak olan hizmetlerle birlikte, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek için çalışmalarda bulunduğunu bildirdi.
CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, seçim gezileri ve ziyaretleriyle ilgili şu bilgiyi verdi:
“Antakya’mızı birlikte yönetmek için, her mahallemizi ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sıkılmadık el, girilmedik ev ve gezilmedik mahalle bırakmayacağız. Antakya’mızın sorunlarını en ivedi bir şekilde kökten çözecek projelerle geliyoruz.
Emek ve Aksaray Mahallesi’nin bir kısmında Antakya Belediyesi tarafından yürütülmekte olan Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ilk günden itibaren iptal edeceğiz. Halkımızın istemediği ve gönlünün razı olmadığı bir projeyi kesinlikle uygulamaya koymayacağız. Narlıca Mahallemizin İmar Sorununu çözeceğiz. Yine aynı zamanda, Narlıca Mahallesi’ne 2 adet semt pazarı yapacağız. Diğer 95 mahallemizde eksik ne varsa tespit edip, onları da gerçekleştireceğiz.
Allah’ın izni, milletimizin isteği ile göreve geldiğimizin ikinci gününden itibaren çalışmalarımızı başlatacağız. Biz, hizmet üreteceğiz. Bizim tek bir amacımız var, o da halkımıza hizmet etmektir. Makam için değil, Antakya’ya hizmet için işbaşına geliyoruz.” -Cemil Yıldız-