Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

HBB’den Su Baskınlarına Hızlı Müdahale

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel müdürlüğü(HATSU), il genelinde etkili olan şiddetli yağmur yağışları sırasında tahliye hatlarında oluşan problemleri gidermek için tüm birimleri ile seferber oldu.
Aşırı yağışlar ile göllenme ve tıkanıklık oluşan yerlere anında müdahale edildiğini belirten Genel Müdürlük, su baskınlarının yaşandığı ev ve iş yerlerinde de vidanjör araçlarının yanı sıra motopomp yardımıyla suyun tahliye edildiğini açıkladı.
Vatandaşların mağduriyetinin hızla giderilmesi amacıyla bütün imkânların seferber edildiğini ve ekiplerin koordineli şekilde çalışma sergilediğini ifade eden HATSU, yapılan ıslah çalışmaları sayesinde daha fazla su baskını oluşmasının engellendiğini ve su tahliye hatlarının temizlendiğini belirtti.
Atık su ve yağmur suyu hatlarına atılan atıkların tıkanmalara sebebiyet verdiğini hatırlatan HATSU, vatandaşların atıkları atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yaparak, kent genelinde yağmur suyu mazgallarında ve atık su tahliye hatlarında temizlik çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekti.  -Mehmet ÖZGÜN-

DİĞER VİDEOLAR