Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

Hedef; sağlıklı yaşam, temiz çevre …

HATSU’nun 37 milyonluk projesi hızla devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Antakya 2. Grup Odabaşı-Güzelburç-Narlıca (Mobilyacılar Sitesi) Kanalizasyon Şebekesi İnşaatı çalışmaları hızla devam ediyor.
Sağlıklı yaşam, temiz çevre ve gelecek için hayata geçen projenin Yeni Mobilyacılar Sitesi’nde devam ettiğini aktaran Genel Müdürlük, maliyeti 37 milyon 363 bin 815 TL dev kanalizasyon şebekesi çalışması ile Odabaşı, Güzelburç ve Narlıca mahallerinin kanalizasyon hattı ihtiyacının karşılanacağını aktardı.
Etüt ve Plan Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında 98 bin metre kanal şebekesinin 22 bin 400 metresinin döşendiğini açıklayan HATSU, söz konusu proje kapsamında 4 adet terfi merkezi ve 10 bin metre yağmursuyu hattı yapımı planlandığının altını çizdi.
İdare ayrıca, direkt Asi Nehri’ne deşarj olan Karaali, Kuzeytepe, Ekinci ve Narlı mahallelerinin atıksularını yapımı süren Küçükdalyan Narlıca Atıksu Arıtma Tesisi’ne ileterek atıksuyun arıtılmasını ve Asi Nehri’nin temizlenmesine katkıda bulunacağını bildirdi. Mehmet ÖZGÜN

DİĞER VİDEOLAR