Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hediyeli Geldiler

ATSO ve HESOB Başkanları,

ATSO ve HESOB Başkanları, Sağlık Müdürlüğünde…

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ile Hatay Esnaf Sanatkarları Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, dün birlikte, İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat’ı ziyaretle, geride kalan 2020 yılı sağlık hizmetlerini değerlendirdi. İki Başkan, kuruma, ellerinde hediyelerle gitti.
Dün gerçekleşen ziyaretle ilgili Hatay İl Sağlık Müdürlüğü paylaşımı şöyle:
“Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Mustafa Hambolat’a makamında ziyaret gerçekleştirdiler.
Gerçekleşen ziyarette, geçtiğimiz zaman diliminde ülke ve Hatay gündemini etkisi altına almış olan pandemi ile mücadele, alınan tedbir ve kararlar üzerine bir dizi sohbet ve istişareler gerçekleştirildi. Sayın İl Sağlık Müdürümüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, koronavirüs mücadelemizde sağlık teşkilatımıza vermiş oldukları her türlü destek ve açıklamalarından dolayı şahsı ve kurumu adına teşekkürlerini ifade etti. HESOB ve ATSO Başkanlarımız, sağlık personellerimizin koronavirüs ile mücadelede vermiş oldukları emek ve çabalarını taçlandırma adına, beraberlerinde getirdikleri hediyeleri, sağlık çalışanlarımıza iletilmek üzere Sayın Müdürümüze takdim ettiler.” -Cemil Yıldız-