Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl İl, İlçe İlçe Geziyor

Kemer Belediye Başkanı turist

Kemer Belediye Başkanı turist peşinde

Antalya’nın turizm kenti Kemer’in Belediye Başkanı Mustafa Gül, beraberinde bir turizm heyetiyle birlikte, Akdeniz’den başlayarak Türkiye’nin dört bir yanını il il, ilçe ilçe dolaşıyor. Kemer Belediye Başkanı ile heyetinin tek amacı, Kemer ilçesine turist çekmek.
Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Nacioğlu, üç gün önce Hatay’a gelen Kemer Belediye Başkanı ve heyetinin ziyaretleri kapsamında şu değerlendirmeyi yaptı:
“Türkiye’nin ve Antalya ilimizin en yoğun yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kemer daha da yerli turistleri çekmek için Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül ve turizm sektörü heyetiyle birlikte il il dolaşarak, seyahat acentelerle görüşerek ilçesine katkı yapıyor. Düşünün, Belediye Başkanı turizmcilerle el ele verip sektörün kalkınmasına öncülük yapıyor. Darısı tüm belediye başkanlarına… Örnek teşkil etsin. Bir ilde ya da ilçede yerli ve yabancı turistler sokaklarda geziyorlarsa, başkanlar mutluluk duymalıdır. Turistler hem turizm sektörünü hem de esnafı kalkındırır.” -Mehmet Özgün-