Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk durak İller Bankası

Ardından Fatma Şahin İlçede

Ardından Fatma Şahin

İlçede yapılması gereken projelerin hayata geçmesi adına, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Özsoy’u ziyaret eden Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Fatma Şahin’le de bir araya geldi.

İkinci Belediye Başkanlığı dönemini yaşayan Arsuz ilçesinde yaşam standardını daha yukarıya çekme ve ilçenin turistik kimliğine marka katma adına ziyaretlerini sürdüren Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, geçtiğimiz günlerde İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Özsoy ile bir araya geldi. Ziyaretin ardından verdiği mesajda, “İlçemizin gerekli hizmetlerine ve ihtiyaçlarına yönelik finansal desteğin sağlanması adına, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sayın Selahattin Özsoy’u ziyaret ettik. Halkımızla ve tüm kurumlarla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi daha da güzelleştirerek yarınlara taşıyacağız” diyen Asaf Güven’in bir diğer ziyaret adresi, Belediyeler Birliği Başkanı / Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu.
Başkan Güven’in bu ziyaretine ilişkin açıklaması ise şöyle:
“Üyesi olduğumuz Türkiye Belediyeler Birliği’ni ziyaret ederek; Birliğimizin yeni Başkanı, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’e hayırlı olsun dileğinde bulunduk, Arsuz’umuz hakkında fikir alışverişi yaptık. Halkımızdan aldığımız destekle, doğru ve güçlü adımlarla çağdaş bir kent yolunda değişim ve gelişim için ilerliyoruz.” -Mutlu Yanık-