Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk Gün 3 İmza

Hatayspor, transferin ilk gününde;

Hatayspor, transferin ilk gününde; Kastamonuspor’lu Faruk, Erzurumspor’lu Murat ile Kırklarelispor’lu Sinan’a imza attırdı. Üç futbolcu da Bordo-Beyazlı Kulüple 2,5’ar yıllık sözleşme imzaladı.

Kastamonuspor’dan alınan Faruk, ön stoper ve orta saha oyuncusu, takımında 3,5 yıldır ilk 11 oyuncusu, başarılı ve deneyimli bir orta saha oyuncusu. Kastamonuspor Kulübü, başarısı nedeniyle Faruk’a kaptanlık verdi.
Kırklarelispor‘dan alınan Sinan Kurumuş, eski bir Beşiktaşlı. Genç futbolcu santrfor oynuyor. Kırklarelispor forması altında bu sezon ilk yarıda 9 gole imza attı. Sinan’ın Hatayspor’a transferinde kulübüne 325 bin lira ödenecek.
Erzurumspor’dan alınan Murat Paluli ise sağbek oyuncusu. Erzurumspor’da forma giyen Murat, Türkiye’nin en iyi sağbek oyuncularından ve Fenerbahçeli Şener’e alternatif gösterilen bir isim. Temmuz ayında Hatayspor’a gelecekti. Ancak transferin son günü Gaziantep’e gitti. Geri dönmek için transferde son saatlere kalınca da Murat hiçbir takımda oynayamadı. Hatayspor’la idmanlara çıktı ve nihayet imzayı da attı. Murat, ikinci yarıda Hatayspor forması giyecek.
-Cemil Yıldız-