Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İnadın İradendir” diyenlerle…

Mücadeleyi Büyüteceğiz “İnat daima

Mücadeleyi Büyüteceğiz

“İnat daima kazanır” diyen, Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık, Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katıldığını duyurdu ve TİP’e katılım çağrısı yaptı. TİP Hatay Vekili Barış Atay’ın buna dair mesajı ise net oldu.

Gazeteci ve Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık, Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katıldığını açıkladı. Şık, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Dostlarım, bugün, memleketteki hava bir yandan tüm kasvetiyle üzerimize çöküp karamsarlığımızı derinleştirirken, diğer yandan hepimizi, yeniden ısrarla bir inada çağırıyor” ifadelerini kullandı.
“İnat daima kazanır” diyen Şık, “Sınırları baştan çizilmiş oyunları, denenmiş çıkmazları ortadan kaldıracak, umudu canlandıracak ve yarını hep birlikte kuracak bir ortak inada ihtiyacımız var” diye yazdı.
Şık, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Emekte, eşitlikte, barış, demokrasi ve özgürlükte inat etmekten yılmayanlar, korkmayanlar, asla aşağı bakmayanlar olarak, bizler, yalnız değiliz. Ve bugün buradaysak ve ‘varız’ diyorsak, yaşamaya devam ettiğimizi söylüyorsak çaresiz hiç değiliz.”
-HOŞGELDİNİZ-
Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katıldığını açıklayan Gazeteci ve Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık için kısa bir mesaj paylaşan TİP Hatay Milletvekili Barış Atay ise şunları söyledi:
“Herkese tek tek cevap veremedik, yetişemedik. Bugün, çok gururlandık, büyük onur duyduk. Birlikte büyüyeceğiz, mücadeleyi büyüteceğiz. ‘İnadın İradendir’ diyenlerle, omuz omuza kazanacağız, bu karanlığı dağıtacağız. Hepiniz hoşgeldiniz yoldaşlar. İyi ki varsınız.”
-HDP’DEN-
Eski HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, 4 Mayıs 2020’de Partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. İstifa kararını twitter üzerinden açıklayan Şık, “Eş başkanlarımızı tenzih ederek, Parti yönetiminde bulunan hakim bir anlayışın; HDP’nin gücü, anlamı ve değerleri hilafına demokratik teamüllerden uzak tutumlarında ısrarları nedeniyle HDP’den istifa ettim” demişti.
İstifa kararının bireysel bir politik tutumun yansıması olduğunu vurgulayan Şık, herhangi bir komplo teorisine itibar edilmemesini temenni ettiğini yazmıştı. -Tamer Yazar-