Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun kafeler caddesinde olay

Silahlar sıkıldı, ölü yok,

Silahlar sıkıldı, ölü yok, 4 yaralı var…

İskenderun’da, geçtiğimiz hafta Cuma gecesi, Belediye Meclis Salonu karşısındaki Kafeler Caddesi’nde iki grup arasında kavga çıktı. Olayda silah kullanıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Cuma akşam saatlerinde, Belediye Meclis Salonu karşısındaki Kafeler Caddesi’nde meydana geldi. Daha önce iki grup arasındaki tartışmanın devamı olarak geliştiği ifade edilen kavgada, kafelerin önünde silahların patlaması ve bıçak kullanılması sonucu dört kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Silahların patlaması ve kavga esnasında çevrede büyük panik yaşandı, müşteriler, kafelerden kaçışarak uzaklaştı. Olay yerine, kısa sürede polis ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, dört kişi ambulanslarla hastanelere götürüldü ve tedavi altına alındı.
Çıkan olaydan hemen sonra, olay yerine İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş geldi, ekiplerden bilgi aldı ve sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet ve asayiş ekipleriyle olay yerini ablukaya aldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. -Cemil Yıldız-