Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’da 07/07/2017 izdihamı…

İskenderun Belediyesi Nikah Memurluğuna

İskenderun Belediyesi Nikah Memurluğuna 07.07.2017 tarihinde 27 çift müracaat etti. Çiftler, evlilik tarihlerini özel kılmak için bu tarihi fırsat bilerek nikâh masasına oturdu.
Belediye Nikâh Salonunda nikâh masasına oturan 27 çift, unutamayacakları tarih olan 07.07.2017’de mutluluğa ‘evet’ dedi.
Bazı çiftlerin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Normal günlere göre bu tarihte nikâh için daha fazla bir talep oldu. Belediyemizin evlendirme dairesine müracaatta bulunarak ay ve yılı 7 rakamından oluşan 07.07.2017 tarihini seçen genç çiftlerimiz ömür boyu mutluluk için “evet” dediler. Gençlerimiz böyle özel günleri benimseyip, böyle bir günde evlenmek istediler. Bizlere düşen ise onların nikâhlarını kıymaktır. Bizler de nikâhlarını kıydık. Nikâhı bugün kıyılan 27 çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Nikâhları kıyılan genç çiftler yaptıkları açıklamalarda şunlara değindi: “07.07.2017 olarak tarihin güzel bir dizilişi ve anlamı var. Sırf bu tarihi alabilmek için aylar öncesinden başvurularımızı yaptık. Çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı nikâhımızı da hayırlısıyla kıymış bulunduk. Allah herkesi mutlu mesut etsin.07.07.2017 tarihinde evlenmenin mutluluğunu yaşıyoruz”  -Mehmet ÖZGÜN-