Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’da da, İstanbulda da 1 Km!

İskenderunlu Ali Şahin’in İskenderunspor’u,

İskenderunlu Ali Şahin’in İskenderunspor’u, şampiyonluğa çok yakın…

30 yılı aşkın süredir Almanya’da yaşamakta olan, İskenderunlu hemşerimiz, aynı zamanda çok değerli bir Hatayspor fanatiği olan Ali Şahin, ilçesi futbol takımının bugün oynayacağı final maçı sonrası şampiyonluk sevinci yaşamak istiyor.
HATAY ASİ Sayfası sahibi de olan Ali Şahin’in, bugün İstanbul’da oynanacak olan Bucaspor-İskenderun FK final maçı öncesi yaşadığı tesadüf, dikkat çekici. Ali Şahin, bu tesadüfü şöyle anlattı:
“İskenderun 5 Temmuz Stadyumu ile doğduğum ev arasındaki mesafe, en fazla 1 kilometredir. İskenderunlu hemşehrilerimiz daha iyi bilirler. Evimiz, Şükrü Kanatlı İlkokulu’nun üç sokak arkasındaydı. İskenderunspor, 2. Lig yolunda son 90 dakika için 24 Mayıs Pazartesi günü (bugün) saat 20:00’de, İstanbul Esenyurt’ta, Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Bucaspor ile final maçını oynayacak. Şu andaki evimiz, Necmi Kadıoğlu Stadı’na yine en fazla 1 kilometre mesafe uzaklığında.
İskenderunspor’umuza 2. Lig yolunda başarılar diliyoruz. İskenderunspor’umuzun, 2. Lig vizesini evimin dibindeki stadyumundan alacak olması, güzel Allah’ımın bana bir müjdesi gibi oldu. Bu güzel tesadüfün hayırlara vesile olması dileğiyle, kupayı aldıktan sonra iskenderunspor’umuzun boğazda şampiyonluk turu atması en büyük temennimdir. Haydi İskenderunspor, dualarımız seninle.” -Cemil Yıldız-