Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’da renkli enstantaneler

Kaymakam ve Belediye Başkanı

Kaymakam ve Belediye Başkanı sokakta…
Kadınlara çiçek verdiler
İskenderun’da, İlçe Kaymakamı ile İlçe Belediye Başkanı, birlikte sokağa çıktı ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında kadınlara çiçek verdi.

İskenderun İlçe Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, Belediye Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliği ve koordinasyonuyla, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” kapsamında bir etkinlik gerçekleştirildi.
25 Kasım Çarşamba günü kent genelinde icra edilen programa, Kaymakam İskender Yönden yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, Emniyet Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü personeli katıldı.
Program kapsamında kentin çeşitli yerlerinde kadınlara karanfil takdim edilerek, “Aile İçi Şiddet, Kadına Şiddet, Ayrımcılık ve İstismar” konularına bir kez daha dikkat çekildi, bu manada kadınların, toplumsal yaşamımız yanı sıra devlet ve millet yapımızın odağında yer aldığına ilişkin farkındalık yaratılması sağlandı. -Cemil Yıldız-