Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderunspor 0-0

Maç bitiminde, 5 Temmuz

Maç bitiminde, 5 Temmuz İskenderunspor’a saldırı…

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup’ta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, Sultanhanı İlçe Stadı’nda yapılan ve Burdur bölgesinden Mertcan Erölmez, Mahmut Delimazı ile Gökberk Çelikbaş’ın yönettiği müsabakada, Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı Spor ile 0-0 berabere kaldı. İlimizin BAL Ligi temsilcisi 5 Temmuz İskenderunspor, deplasmanda ilk kez puan kaybederken, maç bitiminde futbolcu ve taraftarlar saldırıya uğradı.
5 Temmuz İskenderunsporlular, ellerine geçirdiği çok sayıdaki gollük pozisyondan yararlanamazken, ev sahibi Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı sporcuları ise kazandıkları bir puan karşısında adeta bayram havasına büründü. Bu maçın ardından, 5 Temmuz İskenderunspor, 7 maç sonunda ilk beraberliğini alırken, puanını 19’a çıkarttı, ev sahibi ekip ise 8 puana yükseldi.
Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden güney temsilcisi 5 Temmuz İskenderunspor’un taraftar-larına ve yöneticilerine, Sultanhanı İlçe Stadı’nda yapılan karşılaşmanın ardından, Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanı taraftarlarından bir kısmı saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin zaafından da yararlanan ev sahibi taraftarları, centilmenlik dışı tezahüratta da bulundu. -Cemil Yıldız-