Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kabloları toparlamışız

Darısı 40 Asır’a… Hatay

Darısı 40 Asır’a…

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin eski Antakya sokaklarında sürdürdüğü restorasyonu yakından izleyenler ve önceki kötü örneklerin tekrar edip etmeyeceğini merak edenler, yapılandan memnun.

Antakya’nın Ulu Cami, Güllü Bahçe, Zenginler, Yeni Cami, Şehitler ve Gazipaşa Mahallelerinde bulunan 15 eski cadde ile sokak için planlanan restorasyon çalışmalarının ilk örneklerini yakından izleyenler, şu ana kadar ortaya konan çabadan memnun.
Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda yaşanan ‘kablo’ karmaşasının bir benzerinin yaşanmadığı ve bu anlamda ciddi bir çalışmanın ortaya konduğu son çalışma beğeni toplarken, bir vatandaşın söylemi de, mesajı da oldukça net oldu:
“Eğer bundan sonrası için de böyle devam edeceklerse, alkışlamak lazım. Temiz iş çıkardılar. Eksikler yok mu? Var! Bu da illa ki olacak! Mükemmel bir şeyler beklemiyoruz zaten. En azından, çok sorunlu olmasın, yeter. Ama keşke, şu Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı için de benzer bir çalışma yapsalar. Orada da insanlar çok şikayetçi. Bakmayın kimsenin bir şey söylemediğine…” -Tamer Yazar-