Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Takıma Kadın Başkan

Zekiye Yiğitbaşı Barutçu… Hatay

Zekiye Yiğitbaşı Barutçu…

Hatay BŞB Belediyespor Kadın Basketbol Kulübü Başkanlığı’na Zekiye Yiğitbaşı seçildi.

İlimizi, Kadın Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden ve iki sezon önce Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın başına, yönetici olarak bir kadın kişi seçildi. Zekiye Yiğitbaşı, kadın basketbol takımının başkanı oldu.
Bu arada yeni sezon öncesi yönetim kadrosunda değişikliğe giden Hatay Büyükşehir Belediyespor’da yeni Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.
Göreve yeni başlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni sezon hedeflerini ve takımın son durumu hakkında, Başkan Savaş ile fikir alışverişinde bulundu.
Türkiye’de elde ettiği başarılara yenilerini eklemek ve Avrupa’da kalıcı zaferlerin altına imza atmak için tüm branşlarıyla hazırlıklarına devam eden Mavi-Beyazlıların yönetim kadrosunda kadınların varlığı dikkat çekiyor.
Yönetim kadrosunda 4 kadın ismin yer aldığı ve bu konuda Türkiye’ye örnek olan Hatay Büyükşehir Belediyespor’da, Başkan Zekiye Barutçu Yiğitbaşı, ziyaretle ilgili düşüncelerini açıklarken, Kulüp olarak tüm branşlarda kalıcı başarı hedeflediklerini belirtti. Yiğitbaşı, Başkan Savaş’a desteklerinden ötürü teşekkürlerini de iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş da, Kulüp olarak hedeflerinin hem Türkiye’de hem Avrupa’da başarı olduğunu belirterek, Kulüp yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti, yeni sezonda başarı diledi.
RAKİPLER BELLİ OLDU
Bu arada, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın Eurocup’taki rakipleri de belli oldu.
Bu yıl ülkemizi EuroCup Women’da temsil edecek Meleklerimiz, Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilen kura sonucu, C Grubu’nda; Adana Büyükşehir Belediyespor, Spartak Vidnoje ve VBW CEKK Cegled takımları ile eşleşti. -Cemil Yıldız-