Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAGİD, yeni yönetimiyle ATSO’DA…

Erkek Girişimcilerden Kadın Girişimcilerine

Erkek Girişimcilerden Kadın Girişimcilerine Destek Sözü

Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) başkanlığına yeni seçilen Çiğdem Kral ve Yönetim Kurulu üyeleri, dün Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) ziyarette bulundu. Başkan Hikmet Çinçin ve Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya tarafından karşılanan KAGİD Başkanı ve üyeleri, seçimden sonraki nezaket ve tanışma ziyaretleri kapsamında geldikleri ATSO’da, ileriye dönük projelerini paylaştı.
Dünkü ATSO ziyaretine, KAGİD Başkanı Çiğdem Kral ile birlikte, Yönetim Kurulu üyeleri; Nezahat Boyacıgil, Fatma Nur Yüksel, Hülya Gümüş ve Özge Gündoğdu Salih de katıldı.
ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, KAGİD’in, Başkan Çiğdem Kral öncülüğündeki yeni ekibini tebrik edip kutladı, başarı diledi, destek vermeye hazır oldukları mesajını verdi. Çinçin, “Çiğdem Başkan ve yeni Yönetim Kurulu üyelerinin başarılı olacaklarına inanıyorum. Hatay’da kadın iş gücünün en dinamik ve en güçlü temsilcilerinden olan Hatay KAGİD’in, Oda olarak her zaman yanında olacağımızı bir kez daha ifade etmek isterken, nazik ziya-retlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi. -Cemil Yıldız-