Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAGİD’in yeni Başkanı Tuban Güçlü…

Tüzük değişikliği ile yönetici

Tüzük değişikliği ile yönetici sayısı 11’e, görev süresi 3 yıla çıkarıldı.

Hatay Kadın Girişimciler Derneği Genel Kurulu sonunda, başkanlığa Tuban Güçlü seçildi. 28 Mayıs Pazartesi günü Mehmet Kılıçlar’ın divan başkanlığındaki Genel Kurul’da, Başkan Rana Atalay, Genel Kurul üyelerine hitaben dönemindeki çalışmaları ve projeleri anlattı, yeni seçilecek yönetime başarı dileğinde bulundu.
Mehmet Kılıçlar’ın divan başkanlığını, yazmanlığı da Dilek Karadeniz ile Ayşe Atalay’ın üstlendiği KAGİD Kongresi’nde tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu üye sayısı 9’dan 11’e, görev süresi de 2 yıldan 3 yıla çıkarıldı.
Bu arada, görevi devreden Başkan Rana Atalay döneminde kabul edilen Çiğdem Kıral, Saba Atalay Tokdemir, Nilser Kuseyrioğlu, Özge Salih, Pınar Debooğlu, Pırıl Debooğlu, Ceren Emir, Eda Topal Kara, Gunef Doğan ve Tülay Kılıçlar gibi yeni isimlerle birlikte Derneğin toplam üye sayısı 52’ye çıktı.
Tek liste ile gidilen seçimde KAGİD yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşturuldu.
Tuban Güçlü, Çiğdem Kıral, Mürüvet Nurlu, Miral Arıca, Hülya Gümüş, Zarif Esra Bağdatlı, Rana Atalay, Pınar Akpınar Debooğlu, Özge Salih, Özlenen Kılıç, Serra Nalçabasmaz. -Selvi Günay-