Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haber

Kilisli, Yeni Hal Projesi ile ilgili komisyoncuları bilgilendirdi …

Yeni Hal, ihtiyaçlara cevap verebilecek 13

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli, Antakya ilçesinde hizmet veren Meyve ve Sebze Halinde komisyoncularla bir araya geldi. Meyve ve Sebze Halindeki esnafla istişarede bulunan Başkan Kilisli, sorunları dinleyerek birlikte çözüm üretti. Antakya Meyve ve Sebze Komisyoncular Derneği Başkanı Mustafa Bal’ın da katıldığı toplantıda Başkan Kilisli, yapılması planlanan yeni Hal Projesi hakkında detaylı bilgiler aktardı.
Hatay’a hizmet üretmeyi felsefe edindiklerini söyleyen Başkan Kilisli, bu kapsamda yenilikçi ve kaliteli projeler ile şehre güzel kazanımlar sağlamak istediklerini ifade eti ve “Bu şehre hizmet etmek en kutsal görevimizdir. Hatay’ımızın daha iyi yarınlar kazanması için çalışıyoruz. Antakya ilçesindeki mevcut sebze halimiz eski bir tarihe sahip. Biz ise günümüz insan nüfusuna uygun şartlarda hizmet üretebilmek için yeni bir tesis kurmak istiyoruz. Projelendirdiğimiz meyve ve sebze hali ile Hatay’a daha iyi hizmet üreteceğimize inanıyoruz. Yer tahsisi nedeniyle projemizin gerçekleşmesinde bekleme sürecindeyiz. Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da Hatay’ımız için önem arz eden bu konuyu yakından takip etmesi bizleri oldukça memnun ediyor” dedi.
Yeni hal projesinin yeri konusunda komisyoncuları bilgilendiren Başkan Kilisli: “Yapımını planladığımız sebze hali projemizi Hateks ile Organize Sanayi Bölgesi arasındaki boş alana yapmayı düşünüyoruz. Ciddi anlamda bir rahatlık sağlayacak olan yeni hal ile gelecekteki ihtiyaçlara da karşılık verebilecek ve şehrin merkezi noktasındaki özel konumu ile ulaşımda da kolaylık sağlayabileceğiz” dedi.
Zabıta Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli, konuşmasının ardından, sorunlarına çözüm üretme noktasında komisyoncularla fikir alışverişinde bulundu ve bir takım notlar aldı.  Mehmet ÖZGÜN

DİĞER VİDEOLAR