Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP’de Antakya Belediye Başkan Aday Adayı sayısı 8’e çıktı:

Kimyeci, Doğru, Kanlı, Özbakış,

Kimyeci, Doğru, Kanlı, Özbakış, Açıkgöz, Parlak, Siper ve Özkan!

AK Parti’den Antakya Belediye Başkanı olmak isteyen aday adayı sayısı 8’e çıktı. Edindiğimiz bilgilere göre, resmen başvuruda bulunan AKP’nin Antakya Belediye Başkan Aday Adayları şunlar:
Şaban Doğru, Mehmet Özkan, Mustafa Aydın Açıkgöz, Mehmet Siper, Kudret Özbakış, Abdurrahman Parlak, Mustafa Kanlı.
Bu arada, AKP’de Genel Merkez, halen başkan olanların yeniden başvuruda bulunmamaları yönündeki tebliği üzerine İsmail Kimyeci resmi başvuruda bulunmadı, ancak aday adayı olduğu biliniyor.
-HEDEFİMİZ HİZMET-
AKP’de geçtiğimiz hafta sonunda başvuran aday adaylarından Kudret Özbakış, elinde çok önemli projelerle yola çıktığını söyledi ve şunları ile getirdi.
“Geride kalan 17 yıllık siyasi süreçte kimi zaman Partide yattık-kalktık, emek harcadık, seçimlere girdik, Allah’a şükür hepsinden alnımızın akıyla çıktık. Partimizde artık yeni bir noktadayız. Bir yolun başlangıcındayız. Antakya’mıza, Partimize iyi bir şekilde hizmet etmek adına Antakya Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için bugün Partiye müracaat etmiş bulunuyorum. Antakya ve Hatay için hayallerimiz var. Projelerimiz var. Bugüne kadar hep ricacı olarak gerçekleştirmiş bulunduğumuz Hatay için projeler var. Toplum için yaptıklarımız var, ama bunların tamamını hep beraber elbirliğiyle yaptık. Siz gönül dostlarıyla yaptık. Allah nasip eder, adaylığımız açıklanır ve bu topluma içinde bulunduğumuz şehre yaşadığımız şehre farklı şekilde hizmet etmeyi Allah nasip ederse, yine sizlerle beraber, Partimizde, beraber, el ele gönül gönüle, birlikte, gece gündüz demeden halkımıza hizmet edeceğiz. İnşallah, sizlerle beraber; sizler burada olduğunuz sürece, bizimle beraber hareket ettiğiniz, emek ettiğimiz ve sarf ettiğimiz, çabayı ortaya koyduğumuz sürece, kapı kapı mahalle mahalle sokak sokak köy köy çalıştığımız sürece başarılı olmayacağımız hiçbir şey yoktur.” -Cemil Yıldız-