Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kimyeci’den 24 Haziran Yorumu:

“Milletimiz Kazandı, Türkiye Kazandı”

“Milletimiz Kazandı, Türkiye Kazandı”

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin zafer olarak adlandırılabilecek bir sonuç olduğunu ifade ederek, tebrik ve teşekkür mesajı yayınladı.
Başkan Kimyeci’nin mesajı şöyle:
“24 Haziran günü milletimiz büyük bir teveccüh göstererek; mazlumların umudu, milletin adamı, dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, 16 yıldır olduğu gibi bir kez daha bağırlarına basarak, yeni uygulanacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin ilk başkanı olma onuru ile taçlandırmıştır. Bu büyük zaferde emeği geçen, başta Sayın Cumhurbaşkanımızı, onun nezdinde Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı olan Sayın Binali Yıldırım’ı, görevlerini her daim cansiperane yapan tüm Bakanlarımızı, Milletvekillerimizi, Parti teşkilatlarımızı gönül dolusu selamlıyor, şükranlarımı arz ediyorum. Tabi tüm bunların yanında asıl teşekkür edilmesi gereken aziz Milletimizdir, ki bu seçimin galibi 81 Milyon vatandaşımızın her bir ferdidir.
Bu seçimle birlikte, Milletimiz, istikrarın sürmesini sağlayarak güçlü, aydınlık, daha büyük, daha gelişmiş bir Türkiye için imzalarını attılar. Dünya, Türk’ün gücünü bir kez daha görmüş oldu. 2023, 2053 ve 2071 vizyon ve hedeflerine doğru aziz milletimiz ‘Durmak Yok Yola Devam’ demiştir.
Bu zafer hepimizin, bu zafer ülkemizin geleceğinin zaferidir. Bu büyük zaferi Sayın Cumhurbaşkanımıza layık görerek büyüklüğünü bir kez daha gösteren Aziz Milletimize teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonraki süreçte güçlü Türkiye yolunda milletimizin layık olduğu hizmetleri icra etmeye aralıksız devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.
Ayrıca, başta Antakya ve Hatay halkına desteklerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Büyük bir özveri örneği göstermek suretiyle bu zafere emek veren tüm Milletvekili adaylarımıza ve AK Parti Hatay İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlarımıza ve üyelerimizin her birine ayrı ayrı bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, aziz milletimizin teveccühü ile seçilen 27. Dönem Milletvekillerimiz Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik’i ayrı ayrı yürekten kutluyorum. Hatay’ımızın büyümesinde, gelişmesinde bu güne dek olduğu gibi bundan sonraki süreçte de büyük destekler sağlayacaklarına olan inancımla, ilimize, ülkemize ve devletimize verecekleri her bir hizmet için tüm milletvekillerimize kolaylıklar diliyorum, yolları açık olsun.” -Yusuf Cemil Karaçay-