Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kısa spor haberleri

GS Kupa Maçı 6

GS Kupa Maçı 6 Şubat Çarşamba
Hatayspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleştiği rakibi Galatasaray ile ilk maçı 6 Şubat günü oynuyor.
Galatasaray-Hatayspor Ziraat Türkiye Kupası maçı, 6 Şubat Çarşamba günü saat 20.30’da İstanbul’da Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Biletler Tükendi
Hatayspor-Denizlispor maçı biletleri tükendi
Antakya Atatürk Stadı’nda yarın oynanacak olan Hatayspor-Denizlispor maçı biletleri tamamen satıldı. Dün sabahın erken saatlerinden itibaren, yoğun yağışa rağmen bilet kuyruğuna geçen yüzlerce taraftar, Passolig çıkardı ve biletini alarak yarınki maça girmeyi garantiledi.
Yarınki Hatay-Denizli maçı bilet fiyatları şöyle oldu:
VİP B-C 30 TL
VİP A-D 15 TL
MARATON C 10 TL
MARATIN A-B-D-E 5 TL
MİSAFİR 10 TL

Denizli’den 285 taraftar geliyor
Yarın Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Hatayspor-Denizlispor maçına konuk ekibin taraftarları da geliyor. Edinilen bilgiye göre, konuk seyirciler için ayrılan kale arkasındaki toplam 285 bilet tamamen satıldı.

Taraftardan güzel yorum
Bir Hatayspor taraftarı, yarınki Denizlispor maçı öncesi, tribünlerde tek ağızdan Hatayspor’a destek çağrısı yaptı. Sosyal medyada yer alan görüş ve değerlendirme şöyle:
”Kıymetli Hatayspor taraftarları… Görüntü şu ki, 5-6 haftadan beri aldığımız galibiyetler ve ligdeki puan durumumuz, bazı spor kanallarında hafife alınmış durumda, Denizlispor, ön planda tutulup, Hatayspor’umuzun Süper Lig için şansının az olduğunu söyleyen yorumcular yanlı yayın yapmaktadırlar. Şu açık ve net, Türkiye liglerinde hangi takımın lobisi iyi ise ona önem verilmekte, ki sosyal medyada Denizlispor taraftarının abuk subuk, kendini beğenmiş yorumları yapılmakta! İşte bunun için, Pazar günü stadımızda bir tek kişilik yer kalınmayacağına kadar stadı dolduralım.
Şunun açık ve net bilinmesi gerekiyor, Hatayspor’umuza sahip çıkma anlamında bu maç çok önemli. Gereken cevabı, tribünde takımımıza destek vererek göstermemiz gerekiyor. Pazar günü, ‘yok şu grup, yok bu grup’ ayırmaksızın, herkesi tek çatı altında toplanmaya davet ediyoruz.
Bu takımı, hepimizin kim olduğunu, neler yapabileceğimizi; Denizlispor’, Türkiye’ye ve taraflı yayın yapan, yorum yapan spor adamlarına göstermemiz lazım. Pazar günkü sonuç ne olursa olsun, takımımıza destek verelim ve sahip çıkalım Her şey Hatayspor için.”