Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kısa spor haberleri

Hatayspor’un çiçeği burnundaki T.

Hatayspor’un çiçeği burnundaki T. Direktörü İlhan Palut, memnun:

İnançlı bir kadromuz var

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut,  kendisine teslim edilen kadrodan memnun olduğunu ve n çok inançlı bir ekibe sahip olduğunu söyledi. Yeni görevi sonrası basınla ilk kez önceki gün bir araya gelen İlhan Palut, henüz 12 yaşındayken, kapısından altyapı oyuncusu olarak girdiği Hatayspor’da yıllar sonra Teknik Direktör olmanın gururunu yaşadığını kaydederek başladığı konuşmasında, sözü Kırklarelispor maçına getirdi ve şöyle devam etti: “Kırklarelispor maçı için 2-3 gün çalışma fırsatı bulduk. Hoca değişikliğinin oluşturduğu duygusallık ortamında maça çıktık, toparlanmaya çalıştık. Maça da iyi başladık. İlk 20 dakika iyiydik. Sonradan  oyun disiplininden kopar gibi olduk. Sürekli öne doğru oynamaları için futbolcularımı uyardım, risk almalarını söyledim. Öyle de yaptılar. Nitekim 2. yarıda oyuna tümüyle dahil olduk ve işin rengi biraz değişti. Nihayet 82.dakika golü ile de maçı kazandık.”

Hatayspor Yönetimi’nden Karşıyaka maçı için otobüs tahsisi 

Gitmek isteyenlere…

Hatayspor Kulübü Yönetimi, Pazar günü oynanacak olan İzmir’deki Karşıyaka maçını izlemek isteyenler için otobüs tahsisinde bulunuyor. Kulüp İkinci Başkanı Aydın Toksöz, bu konudaki duyurusunda şöyle dedi: “Bu hafta sonu, Pazar günü Hatayspor’un İzmir’de oynanacağı Karşıyaka maçına gitmek isteyen taraftarlarımız için, Cumartesi günü Kulübümüz tarafından otobüs tahsisi yapılacaktır. Düzenli bir planlama yapabilmemiz içi,n gideceği garanti olan taraftarlarımızın kulüp görevlimiz Çağrı Özkaya (0 544 7319394) ile 9 Şubat Perşembe günü (Bugün) saat 15:00’e kadar görüşerek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.”

Hatayspor’dan Fatih Kavlak’a Teşekkür

Hatayspor Kulübü Yönetimi, geçtiğimiz hafta görevinden ayrılan Teknik Direktör Fatih Kavlak’a hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti. Yönetim adına açıklama yapan, Sözcü Sabit Karadeniz, Fatih Kavlak’a hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti ve bundan sonraki spor yaşamında başarı diledi.

Aslan destek istedi

Hatayspor’un ateşli taraftarlarından Sabahattin Aslan, Bordo-Beyazlı ekibin şampiyonluğu için işadamlarından maddi destekte bulunmalarını istedi. Taraftar Aslan, BŞB Başkanı Lütfü Savaş ile Kulüp Başkanı Serdar Güven ve  Yönetimin çalışmaları sonucunda Kulübün bugünlere geldiğini belirtti, onlara teşekkür etti ve kentin sahibi konumundaki kişi ve kuruluşlardan destekte bulunmalarını istedi.

Defnespor gecesi yarın

Hatay Amatör Küme Süper Ligi’nin ikinci sıradaki ekibi Defne 2013 Spor Kulübü, taraftarıyla dayanışma gecesi düzeliyor. Kulübün, geçen yıl yapılacakken ertelenen gecesi, yarın Harbiye Kule Restaurant’ta yapılıyor.  Kulüp Başkanı Oktay Küçükdüveyki, geceye Defnelilerin ilgisini beklediklerini duyurdu.