Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kısa spor haberleri

5 Futbolcu kart sınırında

5 Futbolcu kart sınırında
Hatayspor’da 5 futbolcu 4 sarı kart sınırında. Bordo-Beyazlı ekipte sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek olan 3’er sarı kartlı futbolcular şunlar:
Tolga, Akın, Mesut, Caner ve Taha.

Bugsaş-Hatay maçı Cuma günü
Hatayspor’un bu hafta sonunda Ankara Bugsaşspor ile oynayacağı maç Cuma günü olarak belirlendi.
TTF, Pazar günü referandum yapılacak olması nedeniyle, maçları Cuma gününe aldı. Bugsaş-Hatay maçı da bu kapsamda 14 Nisan Cuma günü saat 15.00’te, Ankara OSTİM Bugsaş sahasında oynanacak.

SADİ YOK
Hatayspor’da defans oyuncularından Sadi, kırmızı kart cezalısı. Sadi’nin 1 maç ceza alması bekleniyor. Sadi, Cuma günkü Bugsaş maçı kadrosunda olmayacak.

BAL Ligi baraj maçı iptal
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), bu hafta oynanmasını programladığı BAL LİGİ baraj maçını ileri bir tarihe attı. Edinilen bilgiye göre, Hatay ASKF, BAL baraj maçı tarihini önceden 13 Nisan Perşembe günü saat 15.00 şeklinde belirlemişti. Maçın oynanacağı yer de Antakya Stadı olarak ifade edildi. Ne var ki, Reyhanlıspor-Armutluspor arasında, 1-1 ile sonuçlanan ve Armutluspor’un sahadan çekildiği maçla ilgili itiraz nedeniyle, Komite, maçın sonucu ilimizde bağlansa da federasyondan gelecek cevaba ya da sonuca göre hareket edilmesini yerinde buldu ve 13 Nisan tarihindeki BAL Ligi baraj maçını ileri bir tarihe erteledi.
Maçın, İskenderun ile Reyhanlı ya da Armutlu takımlarından biri arasında oynanması bekleniyor.
-Cemil Yıldız-