Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kültür Koleji’nden İlk…

8,9,10,11 ve 12. Sınıf

8,9,10,11 ve 12. Sınıf Öğrencilerine Sene Boyu Ücretsiz Sınav Desteği

Antakya’daki özel eğitim kurumlarından Kültür Koleji, yeni bir uygulaması ile beraber bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Kültür Koleji, Hatay’da bir ilk olma özelliğindeki; 8,9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencilerine “sene boyu ücretsiz sınav” programı ile beraber, sektörde bir kez daha farkını ortaya koymak istiyor. Kültür Koleji Yönetimi adına, etkinlikle ilgili şu bilgi verildi:
“Her hafta sonu Ottoman kavşağında bulunan okul binasında, alanında deneyimli eğitimcilerin nezaretinde yapılacak olan ücretsiz sınavlara katılmak için, her hafta Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar, www.hataykulturkoleji.com adresinden online başvuru yapılması yeterli olacak.”
Deneme sınavlarının her okul tarafından yapıldığını, ama online başvuru ile her hafta ücretsiz deneme sınavının Hatay’da ilk kez Kültür Koleji’nde yapılacağını söyleyen Kurucu Müdür Ali Girişken, özelde kendi öğrencileri, genelde ise tüm öğrenciler için düzenlemiş oldukları sene boyu ücretsiz sınav desteği programının yoğun ilgi görmesini beklediklerinin altını çizerek, tüm öğrencileri bu faydalı uygulamaya davet etti. Girişken, yıl boyunca yapılacak ücretsiz sınav programının ciddi bir ekip çalışması gerektirdiğini vurgulayarak, bu işin üstesinden gelecek başarılı bir ekiplerinin olduğunu da ifade etti.
Sınav sonuçlarının SMS yoluyla bildirileceği bu sistemde, öğrenci isterse, sınav sonuçlarını uzman rehber öğretmenler eşliğinde değerlendirecek, hedef belirleme ve hedefe ulaşma konusunda destek alabilecek.
Rahat Ulaşım İmkanı…
Başvuruların, her hafta Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar www.hataykulturkoleji.com adresinden online yapılması gerektiğini söyleyen Kurucu Müdür Ali Girişken, Ottoman kavşağında bulunan okullarına, Hatay Büyükşehir Belediyesi 110 ile 129 numaralı otobüslerinin okulun tam önüne kadar geldiğini, Hatay Bölge Hastanesi’ne giden tüm otobüslerin de okula 50 metre mesafede olan Ottoman kavşağından geçtiğini hatırlatarak, sınavlara katılım gösterecek tüm öğrencilere başarı diledi. -Cemil Yıldız-